+386 1 589 83 86     Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Novice

Poročilo vsebuje pregled dogajanja na slovenskem trgu poslovnih nepremičnin. Analizirani so realizirani prodajni in najemni posli treh vrst poslovnih nepremičnin: pisarne, trgovski in industrijski prostori.

Predmet prodaje so sodobni pisarniški prostori v tehnološkem parku v Kranju z vso potrebno infrastrukturo oddani v dolgoročni najem visokotehnološkim podjetjem.

 

preberi več ...

Predmet prodaje je zemljišča namenjen za izgradnjo Termalna riviera s hotelom velikosti 4,7 ha in športni center z igrišči za tenis velikosti 3,5 ha. Zemljišče se nahajata na prvovrstni lokacij neposredno o Marini Portorož.

 

preberi več ...

Predmet prodaje so poslovni prostori: pisarne, dvorane, arhivi in podzemna parkirna mesta v poslovni stavbi na Dimičevi ulici 13 v Ljubljani. Sodobna stavba moderne arhitekture ima 7 nadstropij in dva nivoja podzemnih garaž. Prodaja se idealni delež 15,6% objekta.

 

preveri več ...

Dne 22.4.2020 je bil v časniku Finance objavljen članek Nepremičninski zmagovalci in poraženci epidemije, ki je bil pripravljen s strani RE/MAX Commercial.

Poročilo vsebuje pregled dogajanja na slovenskem trgu poslovnih nepremičnin. Analizirani so realizirani prodajni in najemni posli treh vrst poslovnih nepremičnin: pisarne, trgovski in industrijski prostori.

RE/MAX Commercial je sodeloval na 22. konferenci ocenjevalcev vrednosti, ki je 6. In 7. junija potekala v Portorožu. Predavanje z naslovom Vrednotenje nepremičnin z uporabo metode Monte Carlo je izvedel mag. Boris Tuma MRICS.

V poročilu so sistematično analizirani realizirani prodajni in najemni posli ter ponudba poslovnih nepremičnin. Poročilo vsebuje  seznam največjih nepremičninskih transakcij v Sloveniji.

Zemljišče velikosti 14.000 m2 je namenjeno za gradnjo treh stolpnic s ca. 420 stanovanji in pripadajočimi podzemnimi parkirnimi mesti. Gradbeno dovoljenje je v pridobivanju. Zemljišče se nahaja v Dravljah na odlični lokaciji.

 

Preberi več

Grad je namenjen luksuzni rezidenci ali dejavnosti zaprtega in varovanega tipa. Celotna stavba meri ca. 1.300 m2 in je razdeljena na 20 stanovanjskih enot in poslovni prostor. Objektu pripada 2.000 m2 zunanjih površin, ki se nahajajo ob starem grajskem parku.

 

preberi več

 

 

Vaš partner za

poslovne nepremičnine

RE/MAX Commercial

RMC, poslovne nepremičnine, d.o.o.

Dimičeva ulica 13, stavba GZS

1000 Ljubljana

 

T: +386 1 589 83 86