Naši strokovnjaki

V Slovenije RE/MAX Commercial sestavlja izbran krog izkušenih strokovnjakov in v sodelovanju s partnerskimi RE/MAX Commercial agencijami nudi specializirane storitve na področju poslovnih nepremičnin

mag. Boris Tuma MRICS

Strokovnjak na področju poslovnih nepremičnin z več kot 20 letnimi izkušnjami na različnih vodstvenih položajih v mednarodnih finančnih družbah. Več let je vodil slovensko izpostavo Erste Group Immorent, katera glavna dejavnost je bila financiranje nepremičninskih projektov ter razvoj lastnih projektov. Kasneje je opravljal različne vodilne funkcije v avstrijski HETI in slovenski DUTB, kjer je bil zadolžen za upravljanje in prodajo težko prodajljivih nepremičnin. Je direktor in soustanovitelj družbe RE/MAX Commercial, nepremičninske agencije specializirane za svetovanje pri transakcijah s poslovnimi nepremičninami.

Boris Tuma je je magister mednarodne ekonomije, nepremičninski posrednik z licenco (0049000505), pooblaščeni ocenjevalec vrednosti nepremičnin pri Slovenskem inštitutu za revizijo in član RICS.