T: + 386 (0)2 74 93 462

E: rmc@re-max.si

VABILO K ODDAJI NEZAVEZUJOČIH PONUDB ZA NAKUP 97,65 % POSLOVNEGA DELEŽA V DRUŽBI RELAX-AL

Deli objavo:

VABILO K ODDAJI NEZAVEZUJOČIH PONUDB ZA NAKUP 97,65 % POSLOVNEGA DELEŽA V DRUŽBI RELAX-AL, društvo sa ograničenom odgovornošću za ugostiteljstvo, trgovinu, proizvodnju i ostale turističke usluge

Predmet prodaje je 97,65 % poslovni delež v družbi RELAX-AL, društvo sa ograničenom odgovornošću za ugostiteljstvo, trgovinu, proizvodnju i ostale turističke usluge, s sedežem na naslovu Ulica Stjepana Radića, ZABOK, Hrvaška (v nadaljevanju: družba RELAX-AL d.o.o. oziroma predmet prodaje), katerega imetnik je družba TALUM d.d. KIDRIČEVO, Tovarniška cesta 10, 2325 KIDRIČEVO (v nadaljevanju imenovan: Prodajalec). Družba RELAX d.o.o. ima v lasti nepremičnine na naslovu Gajevo Šetalište 17, Crikvenica, in sicer: A) parcela št. 19/1 v izmeri 1180 m2 (v zemljiški knjigi 1211) in B) parc. št. 21 v izmeri 865 m2 (v zemljiški knigi 1210/1) , ki sta vpisani v zemljiško knjigo v Crikvenici, katastrska občina Crikvenica, številki zemljiškoknjižnih vložkov 1133 in 1381. Na predmetnemu zemljišču se nahajajo naslednji objekti:

Znano je, da je crikveniška riviera oaza zdravja, velika izbira sprehajališč, kolesarskih in pohodniških poti pa omogoča sprostitev in rekreacijo v kateremkoli letnem času.

Lokacija

Lokacija nepremičnin je v turističnem predelu Crikvenice, le 20 m oddaljenosti od morske plaže (prva vrsta do morja) in cca. 400 m od centra Crikvenice. Nepremičnine so komunalno opremljene, dostop je urejen po lokalni asfaltirani cesti iz dveh strani, s parkiriščem znotraj lastnega zemljišča.

Riviera Cirkvenica

Riviera Crikvenica je zaradi svoje naravne raznolikosti,
najlepših plaž, odličnih klimatskih in mikroklimatskih razmer, ki ponujajo številne možnosti za aktivnosti v naravi in ob podporni infrastrukturi, zaželena in priljubljena destinacija za ljubitelje športa in rekreacije. Tu že več kot stoletje ponujajo vrhunske zdravstvene storitve v zdravstvenih ustanovah, kar so prepoznali številni profesionalni športniki, ki radi prihajajo na rehabilitacijo, priprave na tekmovanja, pa tudi na počitnice z družino in prijatelji. 

 

Kulturno-zgodovinske znamenitosti, pestra in bogata zabavna, športno-rekreacijska in gastronomska ponudba, več kot 250 prireditev na leto, čudovite plaže in vsebine, zanimive za vse generacije – vse to je del riviere, ki že več kot 130 let privablja obiskovalce z vsega sveta.

Nepremičnine

VILA LADA

Zidan objekt K+P+N z ravno streho
423,33 m2

VILA ALUMINIJ

Zidan objekt K+P+N z ravno streho
449,37 m2

JEDILNICA

Zidan objekt P+1 N
193,79 m2

GARAŽA

21 m2

POSTOPEK PRODAJE

Postopek in predviden terminski plan je opisan v  dokumentu VABILO K ODDAJI NEZAVEZUJOČIH PONUDB ZA NAKUP 97,65 % POSLOVNEGA DELEŽA  V DRUŽBI  RELAX-AL, društvo sa ograničenom odgovornošću za ugostiteljstvo, trgovinu, proizvodnju i ostale turističke usluge

Vse poizvedbe in korespondenco v zvezi s tem dokumentom je treba nasloviti izključno in neposredno na RE/MAX,  Nepremičninska družba d.o.o.

 

dokumenti

Več prispevkov

Ponudba nepremičnin

VILA PORTOROŽ

Vila iz leta 1906, ki se nahaja za hotelom Kempinski Palace v Portorožu. Ponaša se z izjemno lokacijo, le 3 minute hoje do središča Portoroža, hkrati pa je na mirnem kotičku in zato nudi veliko zasebnosti.

Poročila

POROČILO O SLOVENSKEM TRGU POSLOVNIH NEPREMIČNIN 2021

Po lanskem padcu aktivnosti se letos nadaljuje okrevanje dejavnosti. Ugodna so gibanja v izvozu in uvozu, med investicijami se krepijo zlasti naložbe v opremo in stroje, raste trgovina, postopno okrevajo tudi gostinske in nastanitvene storitve ter ostale dejavnosti.

Poročila

POROČILO O SLOVENSKEM TRGU POSLOVNIH NEPREMIČNIN 2020

Poročilo vsebuje pregled dogajanja na slovenskem trgu poslovnih nepremičnin. Analizirani so realizirani prodajni in najemni posli treh vrst poslovnih nepremičnin: pisarne, trgovski in industrijski prostori.