naše
storitve

V Slovenije RE/MAX Commercial sestavlja izbran krog izkušenih strokovnjakov in v sodelovanju s partnerskimi RE/MAX Commercial agencijami nudi specializirane storitve na področju poslovnih nepremičnin


Naše prednosti

Smo specializirani za transakcije s poslovnimi nepremičninami. Prisotnost na lokalnih trgih nam omogoča odlično poznavanje trga poslovnih nepremičnin in smo del največje mednarodne mreže nepremičnin z dobrimi povezavami do lokalnih stikov o čem pričajo tudi naše reference – uspešno zaključene transakcije s poslovnimi nepremičninami.

Cenitve

Ocena vrednosti po mednarodnih standardih ocenjevanja vrednosti (MSOV) in RICS.

Prodaja poslovnih nepremičnin

Naši strokovnjaki bodo za vas in vašo nepremičnino pripravili in izpeljali celovito prodajno strategijo ter strukturiran prodajni proces, ki vam zagotavlja prodajo pod najboljšimi pogoji.

Nakup poslovnih nepremičnin

Naši strokovnjaki so vrhunsko usposobljeni, da nudijo pomoč in nasvet pri skrbnem pregledu nepremičnine, pri procesu pogajanj s prodajalci in pri zagotavljanju financiranja.

Oddaja nepremičnin

Če širite  poslovanje in vam zmanjkuje prostora, je strokovnjak RE/MAX Commercial vaš idealni partner pri strateškem načrtovanju o širitvi, iskanju dodatnih prostorov in pogajanjih za optimalne najemne pogoje.

Zastopanje prodajalca

Učinkovita prodaja poslovnih nepremičnin je v današnjih tržnih razmerah velik  izziv. Strokovnjaki RE/MAX Commercial imamo znanje, izkušnje in potrebne vire za premagovanje teh izzivov. Smo odločni in usposobljeni, da dosežemo maksimalen možen izplen za prodajalca.

Poslovno svetovanje

RE/MAX Commercial strokovnjak je optimalen partner za vse faza razvoja nepremičninskih projektov: Od izdelave študij upravičenosti, pomoči pri izboru primerne lokacije, izvedbi skrbnih pregledov nepremičnin, pripravi trženjskih strategij, iskanja investitorjev, pomoči pri pridobivanju financiranja, pravnega svetovanja in priprave pogodb do učinkovitega upravljanja nepremičnin.

Smo del najučinkovitejše svetovne nepremičninske mreže ter razpolagamo z najnovejšimi orodji, podatki in analizami lokalnega in globalnega nepremičninskega trga. RE/MAX Commercial je pripravljen prisluhniti vašim edinstvenim potrebam in vam pomagati doseči vaše zastavljene cilje.

Prestrukturiranje nepremičninskih projektov

Na nepremičninskem trgu še nikoli ni bilo toliko zanimivih priložnosti za investiranje v nasedle nepremičninske projekte, ki so v lasti bank ali se prodajajo v insolventnih postopkih.  Iščete priložnost nakupa donosne naložbe ali prodajate težko unovčljivo nepremičnino? Potem je RE/MAX Commercial strokovnjak prava izbira za vas, saj potrebujete vrhunsko usposobljene strokovnjake.  

Najem nepremičnine

Če širite  poslovanje in vam zmanjkuje prostora, je strokovnjak RE/MAX Commercial vaš idealni partner pri strateškem načrtovanju o širitvi, iskanju dodatnih prostorov in pogajanjih za optimalne najemne pogoje.

Zastopanje kupca

Strokovnjaki RE/MAX Commercial zastopamo fizične in pravne osebe, male in institucionalne investitorje ter javni sektor pri nakupu poslovnih nepremičnin. Imamo bogate izkušnje in znanje na področju poslovnih nepremičnin in odlično poznavanje lokalnih trgov.

Nakup poslovne nepremičnine je dolgotrajen in zapleten proces ter od samega začetka poln izzivov. Težko je najti ustrezno nepremičnino, izpeljati in uspešno zaključiti nakup. Naši strokovnjaki so vrhunsko usposobljeni, da nudijo pomoč in nasvet pri skrbnem pregledu nepremičnine, pri procesu pogajanj s prodajalci in pri zagotavljanju financiranja.

Združitve in prevzemi

Nakup ali prodaja poslovnih deležev podjetji, ki imajo v lasti nepremičnine, zahteva specializirano strokovno znanje. RE/MAX Commercial strokovnjaki imajo znanje in izkušnje za ravnanje v takšnih kompleksnih transakcijah, saj vam  nudijo vso potrebno strokovno, finančno, tehnično in pravno podporo. Naša skupina izkušenih RE/MAX Commercial strokovnjakov lahko da odločilen doprinos k uspehu vaše transakcije.

Upravljanje poslovnih nepremičnin

RE/MAX Commercial sodeluje s strokovnjaki za upravljanje investicijskih poslovnih nepremičnin, ki se oddajajo v najem.  Nudimo finančno upravljanje, usklajevanje z najemniki, izterjavo najemnin ter prevzemamo koordinacijo vzdrževanja objekta. Za vas najdemo najzanesljivejše najemnike, se pogodimo za najboljše možne pogoje najema in zagotavljamo najvišjo možno zasedenost objekta. Vašo nepremičnino učinkovito upravljamo ter optimiziramo prihodke in obratovalne stroške.

vrste nepremičnin