T: + 386 (0)2 74 93 462

E: rmc@re-max.si

VILA PORTOROŽ

Vila iz leta 1906, ki se nahaja za hotelom Kempinski Palace v Portorožu. Ponaša se z izjemno lokacijo, le 3 minute hoje do središča Portoroža, hkrati pa je na mirnem kotičku in zato nudi veliko zasebnosti.

Deli objavo:

Izjemna priložnost za vašo investicijo.

Vila iz leta 1906, ki se nahaja za hotelom Kempinski Palace v Portorožu. Ponaša se z izjemno lokacijo, le 3 minute hoje do središča Portoroža, hkrati pa je na mirnem kotičku in zato nudi veliko zasebnosti. Obdajajo jo mogočna drevesa, ki nudijo senco, ravna parcela pred njo pa je kot nalašč za lovljenje sončnih žarkov. Vila ima delni pogled na morje in ima končno pozicijo v ozki ulici, kjer se dovozna pot konča.

 

Imenuje se Vila Fragiacomo, narejena je po načrtu arhitekta Pietra Ribula, predstavlja del kulturne dediščine Portoroža prejšnjega stoletja. V vili sta formalno urejeni dve stanovanji, sicer pa se je pred leti oddajala še po manjših enotah. Površina vile meri 122,6 m2 in ima dve etaži, dodatno ima na dvorišču še pomožni objekt površine 15,3 m2.

 

Vila je potrebna prenove, kar je dobra novica, saj jo boste lahko prilagodili vašim željam in ji vdahnili novo življenje. Hkrati je zanjo že izdelan idejni načrt prenove, po katerem bi vila postala družinska hiša z dobro izkoriščenim zunanjim prostorom in bazenom (za idejni načrt je potrebno pridobiti še potrebna dovoljenja). 

 

V kolikor v tej ponudbi prepoznate potencial, ki ga ima ta zgodovinska zgradba, ne odlašajte in oddajte vašo zavezujočo ponudbo. Na voljo je video predstavitev. Vse podatke dobite izključno pri RE/MAX Commercial kot ekskluzivnemu posredniku, odprti smo za sodelovanje z vsemi zainteresiranimi kupci kot tudi posredniki. Ogledi so predvideni v tednu med 11. in 17. julijem 2022, prosimo pokličite za uskladitev.

mag. Nina Kahne, univ. dipl. prav.

Več prispevkov

Poročila

POROČILO O SLOVENSKEM TRGU POSLOVNIH NEPREMIČNIN 2021

Po lanskem padcu aktivnosti se letos nadaljuje okrevanje dejavnosti. Ugodna so gibanja v izvozu in uvozu, med investicijami se krepijo zlasti naložbe v opremo in stroje, raste trgovina, postopno okrevajo tudi gostinske in nastanitvene storitve ter ostale dejavnosti.

Poročila

POROČILO O SLOVENSKEM TRGU POSLOVNIH NEPREMIČNIN 2020

Poročilo vsebuje pregled dogajanja na slovenskem trgu poslovnih nepremičnin. Analizirani so realizirani prodajni in najemni posli treh vrst poslovnih nepremičnin: pisarne, trgovski in industrijski prostori.