Aktualno

novice in poročila

Aktualno iz sveta poslovnih nepremičnin, izpostavljene nepremičnine, investicijske priložnosti, letna poročila in tržne raziskave.

Ponudba nepremičnin

VILA PORTOROŽ

Vila iz leta 1906, ki se nahaja za hotelom Kempinski Palace v Portorožu. Ponaša se z izjemno lokacijo, le 3 minute hoje do središča Portoroža, hkrati pa je na mirnem kotičku in zato nudi veliko zasebnosti.

Več >
Poročila

POROČILO O SLOVENSKEM TRGU POSLOVNIH NEPREMIČNIN 2021

Po lanskem padcu aktivnosti se letos nadaljuje okrevanje dejavnosti. Ugodna so gibanja v izvozu in uvozu, med investicijami se krepijo zlasti naložbe v opremo in stroje, raste trgovina, postopno okrevajo tudi gostinske in nastanitvene storitve ter ostale dejavnosti.

Več >

Copyright © RE/MAX Commercial, RMC d.o.o. 2023. Vse pravice pridržane. Uporaba ali razmnoževanje brez dovoljenja RE/MAX Commercial® RMC d.o.o.  ni dovoljeno. Vsa vsebina, objavljena v letnih in drugih poročilih, je last družbe RE/MAX Commercial, RMC d.o.o. in je v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Vse reprodukcije ali primerki vsebine poročil morajo ohraniti tudi vse navedene označbe avtorskih pravic, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah.